FAQ

Oriëntatie

DutchDesignStudios is het aanspreekpunt voor alle zaken die te maken hebben met je nieuwe website. DutchDesignStudios is dus ook degene die de website bouwt.
Je bent en blijft altijd volledig eigenaar van je eigen website.

Ontwikkeling

Steeds meer mensen bezoeken websites vanaf een mobiel apparaat. Daarom zijn ook alle websites die DutchDesignStudios maakt "mobile responsive", wat inhoud dat de website zich aanpast naar de grootte van het scherm waarop de site bekeken wordt.

Support & Onderhoud

Natuurlijk. Gedurende de eerste maand na oplevering bied ik ondersteuning bij problemen met de site. Daarna kun je bij mij terecht voor support wanneer je een maandelijks servicecontract afsluit voor support en/of onderhoud van je website. Wil je zonder servicecontract toch hulp bij een probleem, dan reken ik mijn standaard uurtarief.
Natuurlijk. Je kunt een maandelijks servicecontract afsluiten voor support en/of onderhoud van je website. Daarbij zorg ik er dagelijks voor dat de software van je website up-to-date is, en dat er een backup wordt gedraaid. Sluit je geen servicecontract af, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van je website.
DutchDesignStudios doet zijn best om alle berichten binnen 24 uur te beantwoorden
TVertel ons over uw project

Klaar om samen te werken?